TROVET Hypoallergenic HRD (Horse) Kat – 24 x 200 gr blikken

55.85

12 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Vr 20:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: b57a35f9dda9 Categorieën: , ,
Beschrijving

Voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoeligheid betekent dat uw kat (overmatig of allergisch) reageert op bepaalde ingrediënten in voeding. Dit is betrouwbaar te behandelen met uitdrukkelijke dieetvoeding, die de ingrediënten waarvoor uw kat overgevoelig is, niet bevat. De diagnose voedselovergevoeligheid wordt gesteld op grond van de resultaten van een eliminatiedieet. Een dergelijk dieet wordt ook wel hypoallergeen zogenoemd en bevat één eiwit- en één koolhydratenbron waarvan bekend is dat ze zelden een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

Eigenschappen TROVET Hypoallergenic HRD (Horse) Kat

Eigenschappen TROVET Hypoallergenic HRD (Horse) Kat bevat één enkele eiwitbron (paardenvlees) en 1 koolhydratenbron (rijst). Daarnaast bevat de voeding alle essentiële voedingsstoffen in de maximale hoeveelheden. Het dieet wordt tijdens drie – acht weken als enige voer aan de kat verstrekt. Niet alle klachten zullen rechtstreeks verminderen of verdwijnen. Huidaandoeningen verbeteren bijvoorbeeld langzaam. Als de klachten afhalen of geheel verdwijnen is de diagnose voedselovergevoeligheid gesteld.

Indicaties

  • Voedselallergie
  • Voedselintolerantie
  • TROVET HRD is ook bruikbaar voor kittens met deze aandoeningen.

Contra-indicaties

Overgevoeligheid voor dierlijk eiwit van paardenvlees

Gebruik

De aanbevolen gebruiksduur is in eerste instantie drie tot 8 weken. Als de overgevoeligheidsverschijnselen verdwijnen, kan TROVET Hypoallergenic HRD (Horse) Kat voor een onbeperkte periode worden ingezet. Het strikt opvolgen van het dieetvoorschrift is van groot belang.

Samenstelling TROVET Hypoallergenic HRD (Horse) Kat natvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (paard), granen (rijst), oliën en vetten (zonnebloemolie, olijfolie), plantaardige bijproducten (guargum), mineralen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

6011424996934