25.95

4 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 4 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 3ad1108c03d6 Categorieën: , ,
Beschrijving

Trixie Life Vest

Het Trixie Life Vest biedt uw hond securiteit in en rondom het water. Het vest kan gebruikt worden ten tijde van het spelen of trainen in het water of tijdens bootreizen. Het honden zwemvest kan op brede plaatsen afgesteld worden. Daarnaast is het vest doodeenvoudig en spoedig aan te doen bij uw hond. Aan de bovenzijde van het vest is een handvat gemonteerd zodat u uw hond uit het water kunt halen. Door de aangenaame stijl kan uw hond onafgebroken genieten van een dag aan het water.

Maten

Om er afgeschermd van te zijn dat u de juiste dimensies voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier extreem op te meten. In het item Hoe weet ik welke maten mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het belangrijkste kunt opmeten.

Welke formaat heeft mijn hond nodig?
Maat Buikomvang in centimeter Gewicht van uw hond Ruglengte in centimeter
XS 30 – 50 Tot 12 kg 26
S 42 – 66 Tot twintig kg 36
M 45 – 72 Tot 30 kg 44
L 50 – 80 Tot 36 kg 54
XL 60 – 96 Tot 45 kg 65

Kleur

Geel met zwart

Wat als het Trixie Life Vest niet past?

Om te controleren of het Trixie Life Vest, mag u het vest uit de doos halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het hoort bij. U mag het vest, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het vest bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een optimaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij veelvuldig geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij jammergenoeg deze regels hanteren voor het passen en / of terugzenden.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4011905301259