41.75

4 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 4 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 5735438d6458 Categorieën: , ,
Beschrijving

Trixie Life Vest

Het Trixie Life Vest biedt uw hond veiligheid in en rondom het water. Het vest kan ingezet worden gedurende het spelen of trainen in het water of tijdens bootreizen. Het honden zwemvest kan op meerdere vertrekken afgesteld worden. Daarnaast is het vest aangenaam en gauw aan te doen bij uw hond. Aan de bovenkant van het vest is een handvat bevestigd zodat u uw hond uit het water kunt halen. Door de comfortabele pasvorm kan uw hond onafgebroken genieten van een dag aan het water.

Maten

Om er veilig van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier optimaal op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het mooiste kunt opmeten.

Welke formaten heeft mijn hond nodig?
Maat Buikomvang in cm Gewicht van uw hond Ruglengte in cm
XS 30 – 50 Tot twaalf kg 26
S 42 – 66 Tot twintig kg 36
M 45 – 72 Tot 30 kg 44
L 50 – 80 Tot 36 kg 54
XL 60 – 96 Tot 45 kg 65

Kleur

Geel met zwart

Wat als het Trixie Life Vest niet past?

Om te controleren of het Trixie Life Vest, mag u het vest uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het behoort. U mag het vest, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het vest bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een maximaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij veelvoorkomend geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij ongelukkigerwijze deze regels hanteren voor het passen en / of retourneren.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4011905301297