34.95

4 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 5 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 18b18272ed31 Categorieën: , ,
Beschrijving

Trixie Life Vest

Het Trixie Life Vest biedt uw hond securiteit in en rondom het water. Het vest kan utiliseert worden tijdens het spelen of trainen in het water of ten tijde van bootreizen. Het honden zwemvest kan op diverse plekken afgesteld worden. Daarnaast is het vest probleemloos en gauw aan te doen bij uw hond. Aan de bovenkant van het vest is een handvat geplaatst opdat u uw hond uit het water kunt halen. Door de comfortabele pasvorm kan uw hond ongestoord genieten van een dag aan het water.

Maten

Om er afgeschermd van te zijn dat u de juiste formaat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier optimaal op te meten. In het item Hoe weet ik welke formaat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het meest gewaardeerde kunt opmeten.

Welke afmeting heeft mijn hond nodig?
Maat Buikomvang in cm Gewicht van uw hond Ruglengte in cm
XS 30 – 50 Tot twaalf kg 26
S 42 – 66 Tot twintig kg 36
M 45 – 72 Tot 30 kg 44
L 50 – 80 Tot 36 kg 54
XL 60 – 96 Tot 45 kg 65

Kleur

Geel met zwart

Wat als het Trixie Life Vest niet past?

Om te controleren of het Trixie Life Vest, mag u het vest uit de verpakkingsmateriaal halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het behoort. U mag het vest, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het vest bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een maximaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij veelvoorkomend geconfronteerd worden met items die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij jammergenoeg deze regels hanteren voor het behoren en / of retourneren.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4011905301280