37.75

2 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 4a71e49f6bda Categorieën: , ,
Beschrijving

Thundershirt Kat

Het Thundershirt geeft een zachte constante druk. Dit heeft een kalmerend effect op de meeste katten die angstig of bang zijn. Het effect van inbakeren is al door vele tienduizenden mensen ervaren bij hun hond. Het Thundershirt kan een uitkomst zijn voor eigenaren van katten die een visitatie aan de dierenarts moeten brengen. De kat zal relaxen het reismandje ingaan, het shirt werkt kalmerend tijdens de vakantie, maar bijvoorbeeld tevens tijdelijke spanning en bij algemene angsten (bijv. harde geluiden of vuurwerk).

Instructie voor het omdoen van het Thundershirt bij de kat

  • Plaats het Thundershirt op de rug van uw kat met het logo omhoog. Bevestig zacht de nekbanden om de borst van de kat. Sluit het klittenband en zorg ervoor dat er ongeveer 2 vingers nog tussen de borst en het shirt kunnen.
  • Vouw de lange flap onder de romp en confirmeer deze met klittenband op de korte flap. Breng het zo strak aan dat het nog wel gemakkelijk is, maar wel strak. Het moet nog wel soms zijn om met de vingers tussen de Thundershirt en de kat te komen.
  • Vouw de bovenste flap op de rug van de kat terug op de lange flap en maak deze vast met het kittenband. Bevestig het dusdanig dat het Thundershirt optimaal aansluit.

Let op: sommige katten zullen in eerste instantie (in uw ogen) wat raar reageren door bijvoorbeeld niet meer te willen bewegen (Freeze) of door om te vallen (Flop). Geen oppassen, dit is helemaal niet erg en behoort het wennen aan de druk, katten zijn erg gevoelig. Wat kunt u nu doen? U begint opnieuw en brengt het shirt losjes aan en laat de kat 5 tot tien minuten wennen. Doe in de tussentijd iets leuks met de kat zodat hij zich comfortabel voelt. Als dit betrouwbaar gaat kunt u de volgende keer het shirt langer aanhouden en de druk iets verhogen. Als uw kat weigert om zich te bewegen, verwijdert u het shirt en laat u iets meer tijdsduur tussen de pogingen in zitten (bijv. eerst 1 uur en als dat niet werkt 1 dag). Mocht het echt niet lukken om uw kat aan het Thundershirt te laten wennen (minimaal vier keer proberen), dan kunt u het terugzenden. Het Thundershirt heeft een product-tevredenheidsgarantie in huis een termijn van 45 dagen. Uiteraard dient de verpakking wel onbeschadigd te zijn.

Verkrijgbaar in drie dimensies

Maat Borstomvang Gewicht
S 22-31cm < 4kg
M 31-41 cm vier – 6kg
L 41-58 cm > 6kg

In de bijlage treft u de instructie voor het aantrekken van het Thundershirt bij uw kat.

Wat als het Thundershirt niet past?

Om te controleren of het Thundershirt behoort, mag u het shirt uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het behoort. U mag het shirt, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het shirt bevlekt, gedragen, kattenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het artikel niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een maximaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Thundershirts die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij jammergenoeg deze regels hanteren voor het ressorteren en / of terugzenden.

Extra informatie
Merk

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

0854880001608