8.40

21 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 1511919f603e Categorieën: , ,
Beschrijving

SureFeed

De SureFeed is de oplossing voor een huishouden met allerlei huisdieren die ieder eigen voedsel krijgen. Zeker wanneer één van uw huisdieren dieetvoer krijgt, is het vervelend als blijkt dat een ander huisdier het opgegeten heeft. De klep van de voerautomaat gaat enkel open voor de herkende Microchip. Zo kunt u een specifiek huisdier op de SureFeed voerautomaat instellen.

Werking

Door het gebruik van de Microchip Voerautomaat van SureFeed kan ieder huisdier enkel zijn eigen voer opeten. In de boog van de voerbak zit een sensor verwerkt die meteen een Microchip of een RFID-Penning detecteert. Na detectie wordt de deksel automatisch geopend. Indien uw huisdier niet gechipt is, kunt u een RFID-Penning aan de halsband van uw huisdier bevestigen. De SureFeed Voerautomaat is ook verkrijgbaar in een versie die voor alle dieren opent: SureFeed Afsluitbare Voerbak.

De SureFeed werkt op 4 C-batterijen. De voerautomaat is betrouwbaar voor zowel droog- als natvoer. Voor meer informatie, zie bijsluiter. Let op deze is Engelstalig.

Let op

De SureFeed voerautomaat is enkel goed voor katten en bondige honden.

De SureFeed Voerautomaat wordt geleverd inclusief

  • 1 RFID-Penning
  • 1 grijze voerbak
  • 1 grijze mat
  • 1 grijze voerbak (gedeeld)

Accessoires

Het is mogelijk om de ontwerp voerbak op te fleuren door middel van andere accessoires. U kunt de mat en voerbak van de SureFeed omruilen door blauwe, roze en groene varianten. Tevens is er naast de bestaande voerbak een gedeelde voerbak verkrijgbaar. Deze dubbele voerbak is bekwaam als voer- en drinkbak.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

5060180391379