Suprasorb F Folieverband 10 x 10 cm – 1 stuk

59.95

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: f90399d38090 Categorieën: , ,
Beschrijving

Suprasorb Wondverband

Suprasorb wondverband is een verband bekwaam voor uiteenlopende soorten wonden. Suprasorb heeft menig species verbanden, zoals vochtregulerend, hypoallergeen of een folieverband. Zo is er aanhoudend wel een betrouwbaar verband voor jouw dier.

Suprasorb X Wondverband

Dit wondverband is vochtregulerend en is bekwaam voor oppervlakkige of diepe wonden. Het verband heeft een unieke structuur van bio-synthetische vezels. Afhankelijk van de wond wordt natheid afgegeven of uitbundig wondvocht opgenomen. Het verband is elastisch waardoor je het moeiteloos kan toepassen op elke wondvorm en elke plek op het lichaam.

Suprasorb H Hydro

H Hydro is een hypoallergeen verband dat helpt bij de wondgenezing en waakt voor een vochtig wondmilieu. Het bindt wondvocht en weefsel restanten in een gel die gevormd wordt na contact met het wondvocht. Deze gel zorgt voor een vochtig wondmilieu en beschermt de huid bij een verbandwisseling. De Suprasorb H is er ook in een dunner verband, de Suprasorb H Hydro Dun. Dit is een additionele dun verband.

Suprasorb F Folieverband

Dit is een zelfklevend, transparant wondverband dat zich aanpast aan de vorm van het lijf van je dier. Zo heeft je dier er het minste last van. Doordat het folieverband transparant is, kun je de wond blijven checken. Het verband beschermt de gloednieuwe huid tegen invloeden van buitenaf bijvoorbeeld ongewenste micro-organismen en nattigheid. Suprasorb F houdt de wond vochtig en ondersteunt hiermee de wondgenezing.

Indicaties

  • Suprasorb X is goed voor oppervlakkige of diepe wonden die niet ontstoken zijn en met zwak tot matig wondvocht, waaronder ulcera, tweedegraads brandwonden, schaafwonden en post-operatieve wonden.
  • Suprasorb H is betrouwbaar voor oppervlakkige wonden die niet ontstoken zijn en met zwak tot matig wondvocht, waaronder ulcera en post-operatieve wonden.
  • Suprasorb F is geschikt voor oppervlakkige wonden die niet ontstoken zijn en met matig wondvocht, waaronder ulcera, post-operatieve wonden en schaafwonden.

Inhoud en formaten

  • Suprasorb X: 5 stuks van vijf bij 5 cm
  • Suprasorb H Hydro: tien stuks van tien bij 10 cm
  • Suprasorb F: 1 rol van tien centimeter bij 10 m

Samenstelling

Suprasorb X: cellulose en water
Suprasorb H Hydro: polyurethaanfolie met hydrocolloïd gecoat
Suprasorb F: polyurethaanfolie, polyacrylaatlijm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4021447275437