Specific Senior All Breeds CGW – 6 x 300 g

16.75

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 5 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 39e947eb63c8 Categorieën: , ,
Beschrijving

Specific ondergaat een verpakkingsverandering: de verpakkingen zijn gebruiksvriendelijker gemaakt. Daarnaast heeft Specific een nieuwe vorm gekregen. Het natvoer voor honden bevat nu meer visolie en is gemaakt op basis van varkensvlees. Indien jouw hond bekend is met allergieën, raadpleeg dan altijd de vernieuwde structuur.

Ouderdom

Naarmate het ouder worden komen er bij de hond, net onder andere bij de mens, veel meerdere kwaaltjes aan het licht. Deze kwaaltjes brengen tevens veranderingen in de levensstijl en voedingsbehoeften van uw hond met zich mee. De wat oudere hond wordt veelvoorkomend minder actief, zijn gedrag kan iets gaan veranderen en de diverse organen werken wat minder goed dan vroeger. Gelukkig kunt u veel doen om uw hond additionele ondersteuning te geven gedurende zijn oude dag. Een groot deel van deze ondersteuning is het geven van een uitdrukkelijk ontwikkelde seniorenvoeding, bijv. de Specific Senior All Breeds CGW.

Specific Senior All Breeds CGW

De uitdrukkelijk samengestelde, hoog kwalitatieve voeding Specific Senior All Breeds CGW ondersteunt de nier- en hartfunctie van honden en zorgt voor het behoud van gezonde, mobiele gewrichten. De smakelijke voeding heeft een verlaagd energiegehalte om te helpen bij overgewicht en de speciaal toegevoegde vezels zorgen voor een optimale spijsvertering. Specific Senior All Breeds CGW is een lekker alternatief voor- ofwel aanvulling op droogvoer voor senioren honden.

Eigenschappen:

  • Bevat minder eiwitten, fosfor en natrium wat bijdraagt bij aan een verminderde gewicht van de nieren van de oudere hond en aldus de nierfunctie ondersteunt. De hoge biologische waarde van de proteïnes in de voeding levert een voldoende hoeveelheid essentiële aminozuren voor de hond.
  • Bevat EPA en DHA. Dit zijn omega-3 vetzuren die een gunstig effect hebben op het behoud van gezonde huid, vacht en kraakbeen en een normale mobiliteit in de gewrichten van oudere honden.
  • Bevat taurine, een voedingsstof die belangrijk is voor veel aspecten van het metabolisme en die vereist is voor een normale werking van de hartspier bij oudere honden.
  • De volledige, evenwichtige voeding heeft een iets lagere energie-inhoud. Dit ondersteunt het behoud van het ideale lichaamsgewicht bij oudere honden met een verminderde energiebehoefte.
  • Specific Senior All Breeds CGW bevat omega 1,3 / 1,6 glucanen uit gist, die bijdragen aan een gezond afweersysteem.

Toediening:

Specific Senior All Breeds CPW natvoeding kan alledaags gevoerd worden aan oudere honden van alle rassen. Als richtlijn kunt u het volgende voedingsadvies aanhouden:

  • Kleine rassen vanaf acht jaar.
  • Medium rassen vanaf zeven jaar.
  • Grote rassen vanaf zes jaar.
  • Reuze rassen vanaf vijf jaar.

Gebruik

De geregelde hoeveelheid voeding die uw oudere hond nodig heeft hangt af van factoren onder andere het ras, de omgeving, het seizoen, activiteit etc. Het wordt daarom geadviseerd de bouw en het gewicht van uw oudere hond extreem in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding hierop aan te passen.

Combineren met brokken

Specific Senior All Breeds CPW natvoeding kan gecombineerd worden met de brok variant Specific Senior Small Breed CGD-S, Specific Senior Medium Breed CGD en Specific Senior Large & Giant Breed CGD.

Let op

Voer Specific Senior All Breeds CPW natvoeding niet aan pups of aan drachtige- of zogende teven.

Ingrediënten:

Varken, maïs, vis, visolie, eipoeder, vitaminen en spoorelementen, (inclusief gecheleerde sporenelementen), cellulosepoeder, dextrose, mineralen, zonnebloemolie, psyllium husk, xylose, taurine, gist (bron van mannan-oligo-sacchariden en ß-1,3/1,6-glucanen), L-carnitine.

Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Analytische bestanddelen

Inhoud per 100 g: energie (340 kJ), eiwitten (4,8 g), vet (4,6 g), koolhydraat (7,twee g), vezel (1,twee g), calcium (0,14 g), fosfor (0,11 g), natrium (0,06 g), taurine (0,06 g), L-carnitine (7 mg), Omega 3-vetzuren (0,50 g), EPA (0,15 g), DHA (0,15 g), Ratio n-3; n-6 (1:2), water (81 g).

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

5701170120127