Specific Intensive Support – 4 x 7 x 95 g

38.95

13 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 10 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 6e53ba571a5e Categorieën: , ,
Beschrijving

Specific ondergaat een verpakkingsverandering: de verpakkingen zijn gebruiksvriendelijker gefabriceerd. Daarnaast heeft Specific een gloednieuwe opbouw gekregen. Het natvoer voor honden bevat nu meer visolie en is gemaakt op grondslag van varkensvlees. Indien jouw hond bekend is met allergieën, raadpleeg dan continu de vernieuwde samenstelling.

Specific Intensive Support

Specific F/C IN-W Intensive Support is speciaal gemaakt voor de initiële nutritionele ondersteuning van kritieke en herstellende patiënten bij vrijwillige absporptie van voedsel of bij toediening van voedsel via spuit of sonde. Wanneer de patiënt beter wordt en zelf weer eet kan met doorgaan met het geven van Specific F/C-IN-W Intensive Support of kan men overschakelen naar een ander Specific dieet dat goed is voor het verdere herstel van de patiënt zoals bijvoorbeeld Specific Digestive Support , Puppy of CAD Active.

Eigenschappen:

  • Hoog verteerbare ingrediënten compenseren voor een verminderde spijsvertering en zorgen voor een optimale opslorping van nutriënten tijdens de initiële periode van het herstel.
  • Hoge concentraties aan vitaliteit, vet, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen zullen het herstel helpen en waken ervoor dat er minder enorme hoeveelheden voeding moeten opgenomen worden. Dit is een voordeel bij honden en katten met een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen, maar met een verminderde opname van voeding.
  • Bevat beta-1,3/1,6-glucanen en verhoogde gehaltes aan omega-3 vetzuren, zink, selenium en arginine om het immuunsysteem te ondersteunen. Beta-glucanen binden aan de macrofagen om zo het immuunsysteem alerter te maken, op die aanpak wordt de immuunrespons ondersteund.
  • De hoge energiedichtheid, de hoge concentraties aan essentiële voedingsstoffen, de hoge verteerbaarheid en de mooie smakelijkheid zullen zorgen voor een nutritionele support aan kritieke en herstellende patiënten.
  • De fijne en zachte opbouw maakt deze voeding ook geschikt voor toediening via een spuit of sonde. Voor utiliseer met fijne sondes kan men 1 tot 2 delen water toevoegen.

Aanbevelingen:

De geregelde inspaniduele behoefte kan variëren onder invloed van factoren onder andere ras, omgeving, jaargetijde en activiteit en de ernst van het trauma / mate van herstel. Het is daarom raadzaam om de bouw en het massa voortdurend in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding overeenkomstig aan te horen bij. Het is verder aan te raden om Specific F/C-IN-W Intensive Support op kamertemperatuur of op lichaamstemperatuur te serveren en om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te verdelen over meerdere maaltijden per dag.

Ingrediënten:

Kip, varken, vis, eieren, aardappelzetmeel, visolie, aardappelproteïnen, zonnebloemolie, mineralen, psyllium zaad vliesjes, taurine, rijst, vitamines en sporenelementen, gist (bron van beta-1,3/1,6-glucanen). Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

7440841096030