Solvit Deluxe Safety Harness – XL

31.75

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 69ee114722e3 Categorieën: , ,
Beschrijving

Solvit Deluxe Safety Harness

Het Solvit Deluxe Safety Harness zorgt ervoor dat je jouw hond op een veilige en comfortabele wijze mee kunt nemen in de auto. Het tuig is gemaakt van grondig en veilig materiaal. Je kunt het harnas aangenaam aan de autogordel bevestigen. Hierbij heeft de hond toch nog vaak vrijheid om te kunnen bewegen tijdens een autorit. Het tuig heeft een ademende binnenlaag voor additionele comfort. Naast het Solvit Deluxe Safety Harness heeft Solvit nog veel meer producten die bij kunnen dragen aan een veilige autorit. Bekijk hier ons collectie van Solvit.

Kleur

Blauw

Maten

Om er zeker van te zijn dat je de juiste afmeting voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier maximaal op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het beste kunt opmeten.

Solvit Deluxe Safety Harness
Maat Borstomvang Nekomvang Gewicht
S 23 – 53 cm 23 – 46 centimeter 2,5 – zeven kg
M 30,vijf – 61 cm 31 – 61 cm negen – 25 kg
L 38 – 69 cm 38 – 69 cm 20 – 39 kg
XL 46 – 81,5 centimeter 46 – 81 cm 27 – 54 kg

Wat als het Solvit Deluxe Safety Harness niet past?

Om te controleren of het Solvit Deluxe Safety Harness past, mag je het harnas uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het behoort. Je mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het harnas bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een ultiem doel (lokaal asiel). Aangezien wij meestal geconfronteerd worden met Solvit Deluxe Safety Harnassen die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het behoren en / of terugsturen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

,

EAN

0852185001644