Solvit Deluxe Safety Harness – S

25.95

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 87beda256fb4 Categorieën: , ,
Beschrijving

Solvit Deluxe Safety Harness

Het Solvit Deluxe Safety Harness waakt ervoor dat je jouw hond op een veilige en comfortabele manier mee kunt nemen in de auto. Het tuig is gemaakt van stevig en duurzaam uitrusting. Je kunt het harnas aangenaam aan de autogordel bevestigen. Hierbij heeft de hond toch nog vaak vrijheid om te kunnen bewegen tijdens een autorit. Het tuig heeft een ademende binnenlaag voor extra comfort. Naast het Solvit Deluxe Safety Harness heeft Solvit nog veel meer producten die bij kunnen dragen aan een veilige autorit. Bekijk hier ons assortiment van Solvit.

Kleur

Blauw

Maten

Om er beschermd van te zijn dat je de juiste verhoudingen voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier ultiem op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke verhoudingen mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het belangrijkste kunt opmeten.

Solvit Deluxe Safety Harness
Maat Borstomvang Nekomvang Gewicht
S 23 – 53 centimeter 23 – 46 cm twee,vijf – 7 kg
M 30,5 – 61 centimeter 31 – 61 cm 9 – 25 kg
L 38 – 69 cm 38 – 69 cm twintig – 39 kg
XL 46 – 81,vijf cm 46 – 81 centimeter 27 – 54 kg

Wat als het Solvit Deluxe Safety Harness niet past?

Om te controleren of het Solvit Deluxe Safety Harness behoort, mag je het harnas uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het ressorteert. Je mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het harnas bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een maximaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij veelvoorkomend geconfronteerd worden met Solvit Deluxe Safety Harnassen die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

,

EAN

0852185001613