Ruffwear Hoopie Collar – S – Blue Mountains

22.50

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 2c962286fbef Categorieën: ,
Beschrijving

Dit item is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Ruffwear Hoopie Collar

De Hoopie Collar van Ruffwear is een trendy en duurzame halsband voor uw hond. De band is voorzien van verscheidene handige accessoires bijv. een aluminium V-ring waaraan u de riem kunt bevestigen. Tevens heeft de Hoopie Collar een aparte ring waar u een penning of The Beacon aan kunt hangen. De halsband aangepast worden aan de halsomvang van uw hond.

Maten

Om er beschermd van te zijn dat u de juiste verhoudingen voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier optimaal op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke dimensies mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het meest gewaardeerde kunt opmeten.

Welke dimensies heeft mijn hond nodig?
Maat Halsomvang
S 28 – 36 centimeter
M 36 – 51 cm
L 51 – 66 cm

Kleuren

De Hoopie Collar is verkrijgbaar in vier kleuren: obsidian black (zwart), red currant (rood) en blue mountains (blauw golfpatroon).

Wat als de Hoopie Collar niet past?

Om te controleren of de halsband behoort, mag u de band uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het hoort bij. U mag de halsband, wegens hygiënische redenen, niet terugzenden als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de halsband bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een juist doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij jammergenoeg deze regels hanteren voor het passen en / of terugzenden.

Extra informatie
Merk

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

0748960261948