23.50

2 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 3 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 2d2ca7eedf73 Categorieën: , ,
Beschrijving

Phytonics Immu Boost

Phytonics Immu boost is een additioneel diervoeder dat het immuunsysteem van jouw paard ondersteunt in situaties wanneer dit nodig is, onder andere tijdens wedstrijden. Tevens wordt het ingezet ter ondersteuning bij wisseling van de seizoenen, specifiek in het voor- en najaar. Voor katten en honden kan het worden utiliseert om de weerstand te verhogen voor vitaliteit en meer veerkracht.

Dosering en toepassing:

(tenzij arts/therapeut anders voorschrijft:) Twee maal daags :

  • Kat: 2-5 druppels
  • Hond: 5-10 druppels
  • Paard: 10-15 druppels

Behandelingsduur

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is frequent de helft van de aangegeven dosering op de emballage. Kijk bij het doseren van dit product extreem naar de reactie van het dier. In het aanloop kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan afgeschermd in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de begin van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het item. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig samenstellen.

Let op : Toediening tijdens lactatie of dracht altijd in overleg met de behandelend dierenarts.

Samenstelling

Salie, gewone vlier, groene thee, hokjespeul, kattenklauw, rode zonnehoed, Siberische ginseng, westerse karmozijnbes, bètacaroteen, zink-l-methionine, bentonite-montmorrilonite, alcohol 30%.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

8718182711080