Phytonics Acu Cream – 50 ml

18.65

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 3 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 3fa146219c48 Categorieën: , ,
Beschrijving

Let op: de Acu Cream van Phytonics is kortstondig niet voorradig. Dit in verband met een wijziging in de verpakking van dit artikel voor meer gebruiksgemak.

Phytonics Acu Cream

Indien de energiestroom ergens geblokkeerd, dan kan die hersteld worden door op bepaalde punten met acupunctuurnaalden op de meridianen te prikken. Door de juiste prikken kan de veerkracht weer gaan stromen en de balans in het lichaam zich herstellen. Deze crème werkt als de naalden van de acupuncturist, het stimuleert de energiestroom in de meridianen. Rechtsom aanbrengen geeft een toniserende werking, linksom draaiend een sederende werking. Het item is juist ter aanvulling op de behandeling door de arts of therapeut. Voor uitwendig hanteer.

Indicatie(s)

  • Bij blokkades in de energiestroom of onvoldoende doorstroming van stevigheid in de meridianen.
  • Bij energieblokkades veroorzaakt door littekens.
  • Voor de behandeling van algemene acupunctuurpunten.

Dosering

Frequentie van gebruik en betreffende acupunctuurpunt(en) moet door dierenarts of therapeut worden aangegeven. Het is mogelijk dat er reacties in de vorm van milde huidirritatie of uitslag ontstaan bij het hanteer op de behandelde plekken. Deze reactie is op zich een positief teken. De irritatie zelf is (de) reden om de behandeling tijdelijk te onderbreken. Na enkele dagen kan de behandeling weer hervat worden.

Behandelingsduur

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief klein. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Je kunt bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect genoeg waarneembaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is veelvoorkomend de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Toediening

Je kunt de crème op betreffende acupunctuurpunt(en) aanbrengen. Contact met de ogen vermijden. Enkel goed voor uitwendig gebruik.

Gebruik gedurende dracht of lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts.

Samenstelling

Asperge, artisjok, beredruif, berk, Canadese geelwortel, driekleurig viooltje, duizendguldenkruid, echte guldenroede, flinke engelwortel, grote klit, heermoes, jeneverbes, kalmoes, kattenklauw, kattensnor, kleefkruid, mariadistel, paardenbloem, stinkende gouwe, vrouwenmantel, zuurbes, zwarte bes, bentonite-montmorrilonite.

Extra informatie
Merk

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

8718182711271