Perfect Petzzz Soft Shih Tzu

32.95

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 15 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 63baaa24b01a Categorieën: , ,
Beschrijving

Perfect Petzzz Soft Shih Tzu

Hoe lief is deze slapende Shih Tzu van Perfect Petzzz. Dit slapende hondje heeft een zachte vacht, maakt echt geluid en heeft realistische ademhalingsbewegingen. Door de werkelijke bewegingen en het uiterlijk lijkt het net een echt hondje. Het knuffelhondje wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een mandje, halsband met naampenning en een borsteltje. Met deze spullen kun je jouw Shih Tzu de mooiste verzorging geven! De behoorlijke papieren emballage is ideaal te gebruiken als transportbox. Perfect Petzzz Soft Shih Tzu wordt bezorgd met een certificaat, zo is het hondje echt door jou geadopteerd.

Voor jong en oud

De slapende dieren van Perfect Petzzz zijn juist voor jong en oud. Voor jonge kinderen en volwassenen is het een ideaal knuffeldiertje, het nodigt uit tot aanraken en aaien, net onder andere bij een echt dier. Voor ouderen kan het dier rustgevend werken. Zo kunnen dementerende gegadigden bijvoorbeeld hun rust vinden door de aanwezigheid van hun ‘slapende’ hondje.

Eigenschappen

  • Slapende Shih Tzu die nét echt echt
  • Maakt geluid en heeft werkelijke ademhalingsbewegingen
  • Realistisch vormgegeven en heeft een vacht van zacht synthetisch materiaal
  • Geleverd met handige accessoires
  • Inclusief adoptiecertificaat
  • Werkt op een type D batterij

Gebruik

Perfect Petzzz werkt op een type D batterij. Deze batterij wordt meegeleverd. De Perfect Petzzz heeft geen aan- en uitknop. Om het dier uit te schakelen, dient de batterij verwijderd te worden. Dit is in de meeste gevallen niet nodig, aangezien een type D batterij over het algemeen een lange levensduur heeft.

Afmeting

+/- 25 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

EAN

0737412996293