Perfect Petzzz Soft Jack Russell

30.50

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 55 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 6ba38a7106bf Categorieën: , ,
Beschrijving

Perfect Petzzz Soft Jack Russel

Ontmoet de slapende Jack Russel Terrier van Perfect Petzzz. Dit slapende hondje heeft een zachte vacht, maakt een knorrend geluid en heeft realistische ademhalingsbewegingen. Door de werkelijke bewegingen en bouw lijkt het hondje nét echt. Het knuffelhondje wordt overgedragen met handige accessoires, waaronder een mandje, halsband met naampenning en een borsteltje. Met deze spulletjes kun jij jouw Jack Russel een realistische verzorging geven! De sterke papieren emballage is ideaal te utliseren als transportbox. Perfect Petzzz Soft Jack Russel wordt geleverd met een certificaat dat deze Jack Russel door jou is geadopteerd.

Voor jong en oud

De slapende dieren van Perfect Petzzz zijn prettig voor jong en oud. Voor jonge kinderen en volwassenen is het een ideaal knuffeldiertje, het nodigt uit tot aanraken en aaien, net onder andere bij een echte hond. Voor ouderen kan het dier rustgevend werken. Zo kunnen dementerende publiek bijvoorbeeld hun rust vinden door de aanwezigheid van hun ‘slapende’ hondje.

Eigenschappen

  • Slapende Jack Russel die nét echt echt
  • Maakt geluid en heeft realistische ademhalingsbewegingen
  • Realistisch vormgegeven en heeft een vacht van zacht synthetisch materiaal
  • Geleverd met handige accessoires
  • Inclusief adoptiecertificaat
  • Werkt op een type D batterij

Gebruik

Perfect Petzzz werkt op een type D batterij. Deze batterij wordt bijgeleverd. De Perfect Petzzz heeft geen aan- en uitknop. Om het dier uit te schakelen, dient de batterij verwijderd te worden. Dit is in de meeste gevallen niet nodig, doordien een type D batterij over het algemeen een lange levensduur heeft.

Afmeting

+/- 25 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

EAN

0737412996347