Perfect Petzzz Soft German Shepherd

29.95

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 3 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: fffcc1a3964b Categorieën: , ,
Beschrijving

Perfect Petzzz Soft German Shepherd

Verzorg deze slapende German Shepherd van Perfect Petzzz als een echt hondje! Dit slapende hondje heeft een zachte vacht, maakt echt geluid en heeft realistische ademhalingsbewegingen. Door de realistische bewegingen en het uiterlijk lijkt het net een echt hondje. Het knuffelhondje wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een mandje, halsband met naampenning en een borsteltje. Met deze spullen kun je jouw German Shepherd de beste verzorging geven! De stevige papieren verpakking is perfect te gebruiken als transportbox. Perfect Petzzz Soft German Shepherd wordt geleverd met een certificaat, zo is het hondje echt door jou geadopteerd.

Voor jong en oud

De slapende dieren van Perfect Petzzz zijn geschikt voor jong en oud. Voor jonge kinderen en volwassenen is het een perfect knuffeldiertje, het nodigt uit tot aanraken en aaien, net zoals bij een echt dier. Voor ouderen kan het dier rustgevend werken. Zo kunnen dementerende mensen bijvoorbeeld hun rust vinden door de aanwezigheid van hun ‘slapende’ hondje.

Eigenschappen

  • Slapende German Shepherd die nét echt echt
  • Maakt geluid en heeft realistische ademhalingsbewegingen
  • Realistisch vormgegeven en heeft een vacht van zacht synthetisch materiaal
  • Geleverd met handige accessoires
  • Inclusief adoptiecertificaat
  • Werkt op een type D batterij

Gebruik

Perfect Petzzz werkt op een type D batterij. Deze batterij wordt meegeleverd. De Perfect Petzzz heeft geen aan- en uitknop. Om het dier uit te schakelen, dient de batterij verwijderd te worden. Dit is in de meeste gevallen niet nodig, aangezien een type D batterij over het algemeen een lange levensduur heeft.

Afmeting

+/- 25 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

EAN

0737412996224