Perfect Petzzz Soft Beagle

29.95

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 75e913d40075 Categorieën: , ,
Beschrijving

Perfect Petzzz Soft Beagle

Voor hondenliefhebbers die gek zijn op het ras Beagle is er de Perfect Petzzz Soft Beagle. Dit slapende zachte hondje maakt een knorrend geluid en ademhalingsbewegingen. Door de realistische vormgeving en zachte synthetische materiaal, lijkt hij nét echt! Dit knuffelhondje wordt geleverd met handige accessoires, zoals een mandje, halsband met naampenning en een borsteltje. De stevige papieren verpakking is perfect te gebruiken als transportbox. Perfect Petzzz Soft Beagle wordt geleverd met een certificaat dat deze Beagle door jou is geadopteerd.

Voor jong en oud

De slapende dieren van Perfect Petzzz zijn geschikt voor jong en oud. Voor jonge kinderen en volwassenen is het een perfect knuffeldiertje, het nodigt uit tot aanraken en aaien, net zoals bij een echt dier. Voor ouderen kan het dier rustgevend werken. Zo kunnen dementerende mensen bijvoorbeeld hun rust vinden door de aanwezigheid van hun ‘slapende’ hondje.

Eigenschappen

  • Slapende Beagle die nét echt lijkt
  • Realistisch vormgegeven en heeft een vacht van zacht synthetisch materiaal
  • Geleverd met handige accessoires
  • Inclusief adoptiecertificaat
  • Werkt op een type D batterij

Gebruik

Perfect Petzzz werkt op een type D batterij. Deze batterij wordt meegeleverd. De Perfect Petzzz heeft geen aan- en uitknop. Om het dier uit te schakelen, dient de batterij verwijderd te worden. Dit is in de meeste gevallen niet nodig, aangezien een type D batterij over het algemeen een lange levensduur heeft.

Afmeting

+/- 25 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

EAN

0737412996255