PatentoPet Tuig – Jockey – XXL

46.95

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 548f45be9b6c Categorieën: ,
Beschrijving

PatentoPet Tuig

Omdat halsbanden niet altijd het beste alternatief zijn voor honden (bijvoorbeeld bij honden met rug- of nek problemen) biedt een hondentuig de uitkomst. Het verstelbare hondentuig van PatentoPet is uniek in zijn soort, dit vanwege de geïntegreerde lijn en het ‘handvat’. Deze lijn kan in enkele seconden worden uitgetrokken en zo verandert het normale tuig in een tuig met korte lijn en handig handvat. Als de lijn niet meer nodig is wordt deze dankzij het elastische materiaal automatisch ingetrokken en weer samengevoegd met het tuig. Het PatentoPet Tuig is ideaal om de hond even snel aan te lijnen, bijvoorbeeld tijdens een wandeling en een situatie doet zich voor waarbij u de hond snel moet vast zetten. Dankzij het PatentoPet Tuig kan dit op een stressvrije manier.

Eigenschappen

  • Uittrekbare geïntegreerde lijn.
  • Weerbestendig nylon.
  • D-ring.
  • Reflecterende naden voor hoge zichtbaarheid.
  • Geïntegreerde lijn met gewatteerde handgreep.
  • PatentoFlex elastisch materiaal – tot 250kg.
  • Gewatteerd nylon op de borst.

Sport of Jockey tuig?

Het PatentoPet Tuig is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk als Jockey tuig of als Sport tuig. Het verschil tussen deze twee tuigen is dat het Jockey Tuig tevens een extra gewatteerde rug bescherming heeft en het Sport Tuig heeft dit niet.

Maat

Het PatentoPet Tuig is geschikt voor grotere hondenrassen met onderstaande borstafmetingen.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Maat Borstomvang
M 58 – 71 cm
L 66 – 76 cm
XL 71 – 96 cm
XXL 82 – 118 cm

Kleur

Zwart

Wat als het PatentoPet Tuig niet past?

Om te controleren of het PatentoPet Tuig past, mag u het tuig uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het tuig, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4042098590045