Outward Hound – Treat Triad

16.25

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: bd5b4f9a59e6 Categorieën: , ,
Beschrijving

Outward Hound – Treat Triad

De Treat Triad van Outward Hound is een uitdagend intelligentiespel voor uw hond. Dit kleurige spel bestaat uit verschillende lagen. Uw hond dient eerst de draaischijf te draaien om de dekseltjes waaronder zijn beloning verscholen ligt, vrij te spelen. Hierna kan uw hond met zijn neus of poot de dekseltjes openen. Dit maakt de Treat Triad een extra uitdagend spel. U kunt de moeilijkheidsgraad van dit spel instellen door aan de knop aan de onderkant van de Treat Triad te draaien. De intelligentiespellen van Outward Hound zijn geschikt voor honden vanaf 6 maanden.

Eigenschappen

  • Interactief speelgoed
  • Drie verstopplaatsen
  • Verstelbare moeilijkheidsgraad
  • Vaatwasserbestendig
  • Moeilijkheidsgraad: 3 van 3

Moeilijkheidsniveau ‘s

Om het gemakkelijker te maken om een nieuw spel voor uw hond uit te zoeken hanteert Outward Hound een moeilijkheidsniveau voor de spellen. Let op; dit zijn slechts indicaties. De ene hond heeft de ene puzzel sneller door dan de andere.

  • Niveau 1: de ‘makkelijkste spellen’. Deze zijn het best geschikt voor honden die van nature nieuwsgierig zijn en graag op zoek gaan naar een beloning. Dit zijn spellen die uw hond met één stap op kan lossen.
  • Niveau 2: uitdagende puzzels. Bij deze spellen moet uw hond bijvoorbeeld iets optillen of iets duwen om bij de beloning te komen. Soms is het bij deze puzzels nodig om uw hond voor te doen hoe hij bij zijn brokjes moet komen.
  • Niveau 3: moeilijke puzzels voor gevorderde spelers. Om deze puzzels op te lossen moet uw hond vaak meerdere stappen doorlopen. Bijvoorbeeld iets optillen en daarna iets draaien om zo bij de beloning uit te komen.

Afmeting

27 x 12,7 x 25,4 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

0700603410076