HPM Veterinary Dietetic Cat – Kidney – 1,5 kg

20.40

15 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Vr 20:00 uur besteld, na 2 werkdagen verzonden
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 897dfc4f20f0 Categorieën: , ,
Beschrijving

Let op: Dit product ondergaat een vernieuwing. VetComplex Renal Cat wordt Veterinary HPM Dietetic Cat – Kidney. Deze verandering gaat gepaard met een vernieuwde bouw.

Nierproblemen

Katten met chronische nierinsufficiëntie hebben een sterk verminderde eetlust. Een specifieke voeding waakt ervoor dat de verliezen van bepaalde elementen door de nieren wordt gecompenseerd, de aanvoer van schadelijke elementen wordt gecontroleerd en de verergering van nierproblemen wordt beperkt.

Veterinary HPM Dietetic Cat – Kidney

Virbac Veterinary HPM Dietetic Cat – Kidney is gebouwd om de voortgang van de chronische nierinsufficiëntie te helpen afremmen door een verlaging van de schadelijke elementen voor de nier en het verlies van andere elementen te herstellen. De zeer hoge smakelijkheid en de bondige porties helpen het verlies van eetlust te compenseren.

Te gebruiken bij

  • Katten met chronische nierproblemen
  • Katten met chronische leverproblemen
  • Katten met chronische hartproblemen

Eigenschappen van Veterinary HPM Dietetic Cat – Kidney

De voeding bevat zeer voldoende energie door de hulp van een hoog gehalte aan vetten opdat met een bondige hoeveelheid al wordt voorzien in de behoefte wat voor katten met weinig eetlust ideaal is. Daarnaast waakt de omhulling van de brok met vet dat de smakelijkheid wordt vergroot. De juiste eiwitaanvoer helpt bloedvergiftiging te bestrijden en voorkomt dat de bezorg overbelast wordt. De oplosbare vezels verminderen het stikstofgehalte zodat het minder belastend is voor de nieren.Het fosfor-, calcium-, kalium- en natriumgehalte zijn gewend om katten met nierproblemen zo maximaal eventueel te kunnen beschermen met uitsluiting van dat er sprake van tekorten is.Het antioxidantencomplex (vitamine E, selenium en tomatenlycopeen) helpt de bloedvaten, hart en nieren te beschermen en de achteruitgang van de nieren te vertragen. Door de opbouw van de voeding wordt het gehalte aan fosfor, ureum en ammoniak in het bloed verlaagd en helpt het zo de nierfunctie te beschermen. De essentiële omega 3-vetzuren helpen de doorbloeding en filterwerking van de nieren te verbeteren en zo de voortgang van de chronische nierproblemen te vertragen. Door het hoge gehalte aan arginine (aminozuur) kan chronische leverinsufficiëntie gecompenseerd worden.

Niet utliseren bij

  • Tijdens dracht of lactatie.
  • Katten met aanleg tot urinewegstenen die bestaan uit struvieten

Samenstelling

Gedehydreerd varkenseiwit, rijst, dierlijke vetten, erwten, aardappelzetmeel, mineralen, aardappeleiwit, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte), bietenpulp, lignocellulose, visolie, lijnzaad, biergist, fructo-oligosacchariden, gehydrolyseerde schaaldieren (bron vanchitosan), chondroïtinesulfaat, Lactobacillus acidophilus.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

3561963600982