Hill's Prescription Diet Metabolic – Canine – Mini – 3 kg

31.50

22 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 7 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: e7a7ba56b1be Categorieën: , ,
Beschrijving

Dit item ondergaat hedendaags een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit item is hetzelfde gebleven.

Overgewicht bij honden

Ongeveer 50% van de honden kampt met overgewicht. Zelfs een beetje extra massa kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Ook kan het gevolgen hebben voor de speelsheid van de hond, de mobiliteit (verhoogd risico op gewrichtsproblemen als artrose) en heeft overgewicht invloed op de levenslange algemene gezondheid van uw hond. De experts van Hill’s hebben daarom een dieetvoer gebouwd, dat u in staat stelt om op een gezonde en verantwoorde manier het overgewicht bij uw hond te doen kwijt raken.

Canine Metabolic- Weight Management

Van Hill’s Metabolic is klinisch bewezen dat het werkt bij elke hond met zijn eigen unieke energieverbruik. Het activeert de natuurlijke mogelijkheid van het lichaam om bovenmatig lichaamsvet te verbranden en het calorieverbruik te beïnvloeden. Hill’s Metabolic helpt de hongergevoelens beneden grip te houden en zorgt voor een afgeladen en verzadigd gevoel tussen de maaltijden door. Gewichtsverlies en -behoud die past bij uw huidige manier van voeren, u hoeft niet over te schakelen op een andere voeding als uw hond weer in vorm is. Boek fantastische resultaten, zelfs als u het voer niet precies afweegt. Tijdens een voedingsonderzoek (bij de gegadigden thuis) vertoonde 88% van de honden binnen 2 maanden een duidelijk gewichtsverlies.

  • Klinisch bewezen; thuis twee maanden een verlies van 28% lichaamsvet bij honden op een veilige verantwoorde methode
  • Met behulp van Hill’s Metabolic worden schommelingen in het gewicht vermeden nadat de hond eerst is afgevallen. Dus geen gejojo
  • Behoudt van een effectieve en veilige snelheid van gewichtsverlies van 1-2% lichaamsgewicht per week gedurende de vermageringsperiode

Contra-indicaties:

Deze voeding is niet bruikbaar voor pups, drachtige of zogende teven. Voor katten met overgewicht zijn er het nat- en droogvoer van Hill’s Metabolic voor de kat leverbaar. Voor grotere honden met overgewicht selecteert u voor het nat- of droogvoer van Canine Metabolic.

Andere Hill’s Prescription Diet items die in aanmerking komen:

Zodra gewichtsverlies bereikt is kan er potentiele overgeschakeld worden op Science Plan Canine mini Light of VetEssentials Adult Mini als het gewicht met succes wordt behouden.

Samenstelling

Ingrediënten: met Kip: Tarwe, kip- (17%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, meel van erwtenzemelen, maïs, tomatenpuree, eiwithydrolysaat, cellulose, lijnzaad, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, kokosnootolie, gedehydreerde wortelen, vitaminen, sporenelmenten en bèta-caroteen. Met orginele antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Voedingswaarden: Eiwit: 25.drie %, Vet: elf.1 %, Koolhydraten (NFE): 36.zeven %, Ruwe celstof: 12.negen %, Ruwe as: vijf.vier %, Calcium: 0.83 %, Fosfor: 0.62 %, Kalium: 0.77 %, Natrium: 0.34 %, Magnesium: 0.128 %,Zwavel: 0.50 %, Taurine: 0.11 %, Vitamine A: 10902 IU/kg, Vitamine C: 133 ppm, Vitamine D: 751 IU/kg, Vitamine E: 974 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.73 %, Omega 6-vetzuren: 2.12 %, Bèta-caroteen: 4.22 ppm.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

52742042619