Groene Os Darm Compositum – Hond/Kat – 50 ml

22.95

2 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Vr 20:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: eefc9e10ebdc Categorieën: , ,
Beschrijving

Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er divers op zal reageren.

Groene Os Darm Compositum Hond/Kat

Groene Os Darm Compositum bestaat uit spanerse kruiden die bijdragen aan het bevorderen van een normale darmpassage en bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Het wordt beneden andere benuttigd als support bij dunne ontlasting, verstopping en overgevoeligheidsreacties in de darmen, maar dit middel kan bovendien tijdens en/of na een antibioticakuur worden ingezet. Voor een gezonde darmflora is Darm Compositum extreem te combineren met een probioticum.

Dosering

Gewichtsklasse Aantal druppels
Honden >40 kilo 2 maal daags 12 druppels
Honden 25 tot 40 kilo 2 maal daags 10 druppels
Honden tien tot 25 kilo twee maal daags 7 druppels
Honden en katten < tien kilo 2 maal daags 5 druppels

Je ingezet het in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van het rendement kan de kuur verlengd worden. Na 6 weken steeds een stopweek inlassen.

De constructie van hond/kat en paard/pony is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter doordat de dagelijkse dosering voor een paard geregeld aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regulair gebruik dus ook voor kiezen om de grotere emballage (100ml) te kopen voor jouw hond of kat.

Samenstelling

Ethanol 53% v/v, Glycerine, Plantago major (grote weegbree), Chamomilla vulgaris (kamille), Potentilla anserina (zilverschoon), Potentilla erecta (tormentil), Salvia officinalis (salie), Artemisia absinthium (alsem).

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

EAN

8716378000826