31.90

23 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 91944c706655 Categorieën: , ,
Beschrijving

Anaalklieren

Als jouw hond moeite heeft met het legen van de anaalklieren, kunnen deze overvol en geprikkeld raken. Het kan om die reden voorkomen dat je geregeld een bezoekje aan de dierenarts moet brengen om de klieren te laten legen. Dit is vaak niet zo mogelijkheid4 voor jouw hond. De anaalklieren zitten aan beide zijden naast de anus. Normaal gesproken worden ze leeg geperst bij het doen van de ontlasting of bij plotselinge opwinding. Als ze echter niet geleegd worden, raken ze overvol en komt er een druk op te staan wat niet goed is voor jouw hond.

Glandex zachte kauwtabletten

Glandex is gefabriceerd om de anaalklieren gezond te houden. Het bevat vele ingrediënten die van binnenuit ervoor waken dat de anaalklieren extreem werken en op tijd geleegd worden. Het zijn kauwtabletten met een buitengewone smaak en aangenaam te geven aan jouw hond. De ingrediënten ondersteunen de anaalklieren en de spijsvertering. Door de vezels die toegevoegd zijn, wordt de ontlasting vast en stevig. Deze vaste ontlasting zorgt voor druk op de anaalklieren waardoor ze leeg gedrukt worden gedurende het poepen. Daarnaast bevat het natuurlijke ontstekingsremmers die de anaalklieren helpen om gezond te blijven. De klieren zullen minder geprikkeld zijn. Tenslotte zitten er probiotica en spijsverteringsenzymen in Glandex die de spijsvertering en daarmee ook een betrouwbare werking van de anaalklieren ondersteunen.

Indicaties

  • Als geregeld de anaalklieren geleegd moeten worden door een dierenarts
  • Gevoelige anaalklieren
  • Prikkelbare darmen en maag

Dosering

Glandex
Gewicht in kg Aantal kauwtabletten
< 7 kg 0.vijf tablet per dag
7 – 11 kg 1 tablet per dag
12 – 22 kg twee tabletten per dag
23- 34 kg drie tabletten per dag
> 34 kg 4 tabletten per dag

Wanneer je Glandex® voor de eerste keer ingezet, raden we aan om de eerste 5-7 dagen te beginnen met de helft (1/2) van de aanbevolen dosering op het etiket en daarna geleidelijk te verhogen tot de complete aanbevolen dosering. Hierdoor kan je huisdier zich aanpassen aan het extra vezelgehalte in Glandex.

Inhoud

30 of 60 zachte kauwtabletten met pindasmaak.

Samenstelling

Actieve ingrediënten: pompoenzaadpoeder, appelpectine-cellulosepoeder, quercetine-dihydraat, lactobacillus acidophilus, bromelaïne.
Inactieve ingrediënten: gedehydrateerde pindakaas, lijnzaadolie, glycerine, minerale olie,pindakaas, aardappelzetmeel, rijstzemelen, sorbinezuur, sucrose, water.

Glandex kauwtabletten bevatten geen graan, soja of tarwe en geen kunstmatige ingrediënten of conserveringsmiddelen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

024972673161