17.75

23 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 306ce8aa58ea Categorieën: , ,
Beschrijving

Anaalklieren

Als jouw hond moeite heeft met het legen van de anaalklieren, kunnen deze overvol en geprikkeld raken. Het kan om die reden voorkomen dat je regelmatig een bezoekje aan de dierenarts moet brengen om de klieren te laten legen. Dit is meestal niet zo heerlijk voor jouw hond. De anaalklieren zitten aan beide zijden naast de anus. Normaal gesproken worden ze leeg geperst bij het doen van de ontlasting of bij plotselinge opwinding. Als ze echter niet geleegd worden, raken ze overvol en komt er een druk op te staan wat niet fijn is voor jouw hond.

Glandex zachte kauwtabletten

Glandex is ontworpen om de anaalklieren gezond te houden. Het bevat brede ingrediënten die van binnenuit ervoor zorgen dat de anaalklieren ultiem werken en op tijdruimte geleegd worden. Het zijn kauwtabletten met een heerlijke smaak en comfortabel te geven aan jouw hond. De ingrediënten helpen de anaalklieren en de spijsvertering. Door de vezels die toegevoegd zijn, wordt de ontlasting vast en stevig. Deze vaste ontlasting zorgt voor druk op de anaalklieren waardoor ze leeg gedrukt worden tijdens het poepen. Daarnaast bevat het authentieke ontstekingsremmers die de anaalklieren ondersteunen om gezond te blijven. De klieren zullen minder geprikkeld zijn. Tenslotte zitten er probiotica en spijsverteringsenzymen in Glandex die de spijsvertering en daarmee bovendien een goede werking van de anaalklieren ondersteunen.

Indicaties

  • Als regelmatig de anaalklieren geleegd moeten worden door een dierenarts
  • Gevoelige anaalklieren
  • Prikkelbare darmen en maag

Dosering

Glandex
Gewicht in kg Aantal kauwtabletten
< zeven kg 0.vijf tablet per dag
zeven – elf kg 1 tablet per dag
twaalf – 22 kg 2 tabletten per dag
23- 34 kg 3 tabletten per dag
> 34 kg vier tabletten per dag

Wanneer je Glandex® voor de eerste keer gebruikt, raden we aan om de eerste 5-7 dagen te beginnen met de helft (1/2) van de aanbevolen dosering op het etiket en daarna geleidelijk te verhogen tot de volledige aanbevolen dosering. Hierdoor kan je huisdier zich aanpassen aan het extra vezelgehalte in Glandex.

Inhoud

30 of 60 zachte kauwtabletten met pindasmaak.

Samenstelling

Actieve ingrediënten: pompoenzaadpoeder, appelpectine-cellulosepoeder, quercetine-dihydraat, lactobacillus acidophilus, bromelaïne.
Inactieve ingrediënten: gedehydrateerde pindakaas, lijnzaadolie, glycerine, minerale olie,pindakaas, aardappelzetmeel, rijstzemelen, sorbinezuur, sucrose, water.

Glandex kauwtabletten bevatten geen graan, soja of tarwe en geen kunstmatige ingrediënten of conserveringsmiddelen.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

720171999988