14.25

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Vr 20:00 uur besteld, na 2 werkdagen verzonden
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 1eea799a567e Categorieën: , ,
Beschrijving

Ongedierte

Luizen, vlooien en mijten kunnen erg vervelend zijn voor jouw dier. Ze veroorzaken jeuk, irritaties en kunnen bloedarmoede veroorzaken. Bij vogels zijn veel voorkomende parasieten luizen, die in de veren zitten en waken voor irritatie en schade aan de veren.

Ecto Spray

Ecto spray is speciaal ontwikkeld om luizen, mijten en vlooien te doden en de ontwikkeling van de eitjes stop te zetten. Het is betrouwbaar te gebruiken tegen veerluis bij vogels en moeiteloos in bedien.

Indicatie

  • Vlooien
  • Luizen
  • Mijten
  • Veerluis

Contra-indicatie

Ecto Spray niet benuttigen bij dracht, lactatie, leg, dieren met jongen, dieren jonger dan 3 maanden, zieke of zwakke dieren, dieren met huidafwijkingen, dieren met lever- of nierziekte en dieren met epilepsie. Deze spray mede niet toepassen bij overgevoeligheid voor permethrin.

Toediening

Zorg voor een propere ventilatie gedurende en na de behandeling en verwijder badwater en drinkwater voordat je begint met sprayen. Vervolgens even schudden voor bedien.

Vogels: op een afstand van ca. 25-30 centimeter de vogel besprayen. Je begint bij de staart en spuit tegen de richting van de veren in. Niet sprayen op de kop of onbevederde huid. Als je de kop wilt sprayen, spuit je de vloeistof op een doekje of handschoen en wrijf je daarmee over de kop. Als er een besmetting is met ongedierte is het verstandig om alle vogels te behandelen. Na veertien dagen moet je de behandeling herhalen. Ecto-spray is 2 weken werkzaam zolang de vogels niet baden.

Knaagdieren: je wrijft potig door de vacht en spuit vervolgens tegen de haarrichting in. Dit laat je een minuut inwerken en daarna kun je de vacht uitkammen. Zolang jouw dier last heeft van ongedierte behandel je elke twee weken vooral op de vertrekken waar het ongedierte zit.

Dosering

Kleine dieren, bijvoorbeeld cavia’s: 2 tot drie keer sprayen
Grote dieren, zoals konijnen en fretten: 3-5 keer sprayen

Inhoud

150 ml

Bewaren

Op kamertemperatuur op een droge, donkere plaats

Samenstelling

Permethrin 5g/L

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

8711231142156