Dermazyme Pyo Chloorhexidine – Pads – 50 stuks (THT 08-2020)

17.50

4 Beoordelingen
Dermazyme Pyo Chloorhexidine shampoo en pads dragen bij aan de verzorging en de bescherming van de huid van jouw hond of kat. Ze versterken de huidbarrière tegen ongewenste micro-organismen en dragen bij aan een gezonde huid en vacht. De pads zijn vochtige doekjes en geschikt voor de lokale huidverzorging.

Kies je product

Artikelnummer: 0b61e0b51eb2 Categorieën: , ,
Beschrijving

Dermazyme Pyo Chloorhexidine

Pyo Chloorhexidine van Dermazyme verzorgt en beschermt de huid van jouw hond of kat. De shampoo en pads versterken de huidbarrière tegen ongewenste micro-organismen en zorgen voor een gezonde huid en huidflora. De shampoo is geschikt voor gebruik op heel het lichaam en de pads voor lokaal gebruik. De vochtige hygiëne doekjes zijn ideaal om te gebruiken tussen de tenen, in de oorschelp en in de huidplooien bij honden en katten.

Eigenschappen

  • De shampoo en pads helpen bij de bescherming van de huidbarrière tegen ongewenste micro-organismen
  • Ter ondersteuning van een gezonde huidflora
  • Met microSilver BG en ceramide III voor een gezonde huid en vacht
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Reinigende en voedende werking
  • De pads zijn geschikt voor de lokale huidverzorging van moeilijk te bereiken plekken

Gebruik Shampoo

Goed schudden voor gebruik. Vervolgens de vacht grondig nat maken met lauw water en kleine hoeveelheden verdelen over de gehele vacht. Als er voldoende schuim ontstaat, masseer je je hond of kat zodat de shampoo goed doordringt tot op de huid. De shampoo laat je 5 tot 10 minuten inwerken en spoel je daarna grondig uit. Deze behandeling herhaal je. Je kunt je huisdier wekelijks wassen of zoals aanbevolen door de dierenarts.

Gebruik Pads

De pads kun je 2 tot 3 keer per dag gebruiken of zoals aanbevolen door de dierenarts. Gebruikte reinigingsdoekjes kun je niet hergebruiken.

Inhoud

  • Shampoo 200 ml
  • Pads 50 stuks

Samenstelling

Chloorhexidine gluconaat (3%), climbazole (0,5%), microSilver BG (0,1%), N-octadecanoylphytosphingosine (Ceramide III, 0,05%).

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

,

EAN

5420045704285