44.95

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: ae852ba7ae75 Categorieën: , ,
Beschrijving

Comfy Wrap

De Comfy Wrap van Comfy Cone is een jas die voor bescherming en stabiliteit van het lijf van uw hond zorgt. Daarnaast kan de wrap gebruikt worden om oudere of geopereerde honden te ondersteunen bij het opstaan of tijdens het traplopen. Het ontwerp van de Comfy Wrap waakt ervoor dat er constant lucht blijft circuleren tussen de foam en de beschadigde huid van uw hond.

Door het handige handvat kunt u een riem aan de jas bevestigen om zo uw hond probleemloos te helpen tijdens het lopen. Daarnaast zorgt de foam ook voor protectie van de beschadigde huid tegen invloeden van buitenaf of tegen krabben. Uw hond zal comfortabel kunnen liggen door de foam. De jas is ontwikkeld van waterbestendig nylon en kan comfortabel gereinigd worden. U kunt de wrap genoeglijk aan en uit doen. Verder kunt u de jas ook verstellen naar de constructie van uw hond. De Comfy Wrap bevat reflecterende randen waardoor uw hond optimaal zichtbaar is wanneer u in het donkerkleurig buiten gaat wandelen. Tot slot biedt de Comfy Wrap door de insteekvakken ook de mogelijkheid om koude of warmte packs in de jas te schuiven.

Maten

Om er afgeschermd van te zijn dat u de juiste afmeting voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier maximaal op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke formaat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het mooiste kunt opmeten.

Comfy Wrap
Maat Borstomvang Rug
XXS 29 centimeter 53 cm
XS 35,5 cm 63,vijf cm
S 43 cm 71 cm
M 52 centimeter 76 cm
L 56 centimeter 79 cm
XL 59,5 cm 96,vijf cm
XXL 68,vijf centimeter 99 centimeter

Wat als de Comfy Wrap niet past?

Om te controleren of de Comfy Wrap hoort bij, mag u het shirt uit de verpakkingsmateriaal halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het hoort bij. U mag het shirt, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het shirt bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het item niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een maximaal doel (lokaal asiel). Aangezien wij dagelijks geconfronteerd worden met Comfy Wraps die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het behoren en / of retourneren.

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

0856437002304

Anderen bekeken ook