23.25

1 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: f5b2aa928f94 Categorieën: , ,
Beschrijving

Catit Senses Comfort Zone

Catit Senses Comfort Zone is een buitengewone relaxplaats voor uw kat. Om uit te rusten na het spelen met de overige Catit Senses onderdelen of om gewoonweg kostelijk een dutje te doen. De Comfort Zone wordt geleverd met een therapeutisch kussen. U kunt dit kussen in de koelkast leggen (minimaal 3 uur) om een koele, opkikkerende ligplaats voor uw kat te creëren. Daarnaast is de Catit Senses Comfort Zone uitgerust met een blauw massage-element. Uw kat kan hier zijn kop, hals en gezicht tegenaan wrijven. Daarnaast kan het groene nopje bovenop het tandvlees van uw kat stimuleren. Dit kan bijdragen aan het reinigen van de tanden en het tandvlees. U kunt het massage-element extra aangrijpend maken voor uw kat door er catnip in te doen.

De Catit Senses Comfort Zone is optimaal te combineren met de overige Catit Senses spelelementen. Zo kan er een Catit Senses Circuit onder het bed bevestigd worden. Uw kat kan dan met zijn poten door de openingen in het pasvorm van de Comfort Zone met de bal in het circuit spelen.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, begrijpen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de meerdere speelobjecten van Catit Senses samen mixen en een heus speelpaleis voor uw huisdier combineren. Van drinkfontein tot relaxplek, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn onophoudelijk.

Afmeting

ca. 38 x 12 cm

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

,

EAN

0022517507247