Catit Senses 2.0 Scratcher

51.50

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Verzending na 3 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 951cb7fcf082 Categorieën: , ,
Beschrijving

Catit Senses twee.0 Scratcher

De Catit Senses 2.0 Scratcher stimuleert het orginele krabgedrag van uw kat. De krabpaal is zo ontwikkeld dat de schijven op brede manieren vastgezet kunnen worden. Hierdoor kunt u de Catit Senses 2.0 Scratcher aanpassen aan de behoeften van uw kat. Door de set-up van de krabpaal af en toe aan te horen bij, zorgt u ervoor dat het aantrekkelijk blijft voor uw kat.

Eigenschappen

De set bevat de grondslag, de sluitdop en een set van 8 kartonnen krabschijven. De Catit Senses 2.0 Scratcher is probleemloos in elkaar te zetten en schoon te maken. De kartonnen schijven kunnen op meerdere manieren op elkaar gestapeld worden. De schijven zijn ergonomisch van vorm en geven niet veel afval. Door de sluitdop worden de schijven prima bij elkaar gehouden. De beschikbare navulling zorgt ervoor dat uw kat langdurig plezier heeft van de Catit Senses 2.0 Scratcher.

Catit Senses 2.0 Scratcher – Navulling Krabschijven

Naast de Catit Senses 2.0 Scratcher, is de navulling voor de krabpaal ook verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de oude schijven substitueren waardoor het speelplezier van uw kat nooit hoeft op te houden. De navulling bestaat uit een set van acht kartonnen krabschijven.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de allerlei speelobjecten van Catit Senses samen combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier opbouwen. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Materiaal

Kunststof en karton.

Afmetingen

60 cm hoog en vijftien cm breed

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

0022517424681