Catit senses 2.0 Scratcher – Navulling Krabschijven

23.75

Binnenkort verwacht

Medpets

Kies je product

Op werkdagen of op zondag voor 20:00 besteld, morgen in huis
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 01f6211e00cc Categorieën: , ,
Beschrijving

Catit Senses twee.0 Scratcher

De Catit Senses twee.0 Scratcher stimuleert het natuurlijke krabgedrag van uw kat. De krabpaal is zo gecreëerd dat de schijven op diverse manieren vastgezet kunnen worden. Hierdoor kunt u de Catit Senses twee.0 Scratcher aanpassen aan de benodigdheden van uw kat. Door de set-up van de krabpaal af en toe aan te horen bij, waakt u ervoor dat het aantrekkelijk blijft voor uw kat.

Eigenschappen

De set bevat de fundering, de sluitdop en een set van acht kartonnen krabschijven. De Catit Senses 2.0 Scratcher is comfortabel in elkaar te zetten en schoon te maken. De kartonnen schijven kunnen op verscheidene manieren op elkaar gestapeld worden. De schijven zijn ergonomisch van conditie en geven niet veel afval. Door de sluitdop worden de schijven betrouwbaar bij elkaar gehouden. De beschikbare navulling zorgt ervoor dat uw kat langdurig plezier heeft van de Catit Senses twee.0 Scratcher.

Catit Senses twee.0 Scratcher – Navulling Krabschijven

Naast de Catit Senses 2.0 Scratcher, is de navulling voor de krabpaal mede verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de oude schijven variëren waardoor het speelplezier van uw kat nooit hoeft op te houden. De navulling bestaat uit een set van acht kartonnen krabschijven.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de meerdere speelobjecten van Catit Senses collectief combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier combineren. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Materiaal

Kunststof en karton.

Afmetingen

60 centimeter hoog en 15 centimeter uiteenlopend

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

022517424698