Bunny Nature Guinea Pig Dream Senior – 1,5 kg

13.95

2 Beoordelingen

Binnenkort verwacht

Medpets
Verzending na 10 werkdagen
Verkoop door: Medpets.nl

Bezorging in Nederland & België
✓ Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Meer dan 25.000 tevreden klanten
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Artikelnummer: 14ee3cfc17b1 Categorieën: , ,
Beschrijving

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse zaak die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om luttele zoogdieren het maximale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een divers voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

bunnyNature Guinea Pig Dream Senior

Guinea Pig Dream Senior van Bunny Nature is een compleet en robuust diervoeder voor cavia’s vanaf vijf jaar. Deze natuurlijke voeding is vezelrijk en ontwikkeld op basis van 42 verschillende species grassen en planten, afkomstig van onbehandelde weilanden. Daarnaast bevat het ingrediënten die de cavia in de natuur tevens zou eten: quinoa, amarant, aroniabessen en maca. De toegevoegde ginseng, ginkgo en boswellia serrata dragen bij aan het behoud van een gezond bewegingsapparaat en algemene gezondheid van het dierDe brokjes hebben een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,1 : 1) om vervetting tegen te gaan. De vitamine C in deze brokjes is houdbaar, dit waakt voor een maximale en blijvende voorziening van deze belangrijke vitamine.

De Guinea Pig Dream Senior brokjes zijn zo vervaardigd dat het oudere dier ze gemakkelijk op kan nemen. De brok bestaat uit vezels van drie diverse lengtes en de TriMello brokvorm, afgestemd op de kauwbeweging van het dier. Dit draagt bij aan de authentieke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer oneindig aan het dier gegeven worden, doordat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat. Voor cavia’s jonger dan 5 maanden is er Guinea Pig Dream Young, voor cavia’s tot de leeftijd van 5 jaar is er Guinea Pig Dream Basic.

Voordelen

  • Speciaal samengesteld voor cavia’s vanaf 5 jaar
  • Hoog vezelgehalte (19,5%)
  • Bevat 42 meerdere grassen en planten
  • Bevat ingrediënten uit de oorspronkelijke habitat
  • Met ginseng, ginkgo en boswellia serrata ter support van de algehele gezondheid
  • Kan eindeloos gegeven worden
  • Met drie allerlei vezellengtes

Inhoud

Verkrijgbaar in een doos van 750 gram of 1,5 kg.

Samenstelling

Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, forse vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, flinke pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), haferzemelen, zonnebloemextractieschroot, hele maisplant, wortelpulp, lijnzaadextractieschroot, koolzaadfextractiechroot, tarwekiemen, wortels, bierbostel, lignocellulose, paprika, lijnzaad, biergist, mariadistelzaad, quinoa, amarant, aroniabessenpulp, ginkgoblaadjes (0,1%), ginsengwortel (0,1%), rozemarijn, macawortel, indisch wierookextract (0,03%)

Extra informatie
Merk

Type voer

Diersoort

Levensfase

Type product

EAN

4018761204052